понеделник, 16 май 2016 г.

Фризер Либхер - предимствата на класическото размразяване

Няма какво да се заблуждаваме - не всеки човек ще оцени удобствата, които най-новото поколение фризери Либхер предлагат.

Фризер Либхер - предимствата на класическото размразяване


Уредите no frost действително спестяват усилия и време, но много хора ще се опълчат на това с оправданието, че нищо не им коства да отделят един ден в годината за да почистят и размразят своя фризер.

Ако и вие разсъждавате така, тогава за вас най-доброто решение е да инвестирате в един класически модел фризер Либхер и по-този начин да удовлетворите своите потребности без да харчите прекалено.

Без съмнение, класическият фризер Либхер който е с ръчно размразяване е много по-атрактивен по отношение на цената. Един такъв уред може да струва стотици левове по-малко само заради това, че трябва вие да го размразявате.

В същото време това си има и своите предимства. Ако например се случи така, че в дома ви да прекъсне електрозахранването по някаква причина, тогава трябва да се вземат спешни мерки с храната, която съхранявате в уреда no frost. Причината е, че този тип уреди не могат да задържат за дълго ниската температура.

Ако обаче сте с класически фризер Либхер с ръчно размразяване, тогава намиращият се в камерата лед ще поддържа температурата много ниска достатъчно дълго време докато захранването се възстанови и всичко заработи както трябва.

Всъщност, според някои специалисти един класически фризер Либхер може да задържи храната замразена до 48 часа след прекъсването на електрозахранването.

Освен това, както вече споменахме поддръжката не е чак толкова голяма и не изисква кой знае какви усилия. Почистването става за няколко минути, а самото размразяване, макар и по-времеемко, не изисква да стоите край уреда. Можете просто да го оставите да се размразява и да си вършите нещо по ваш вкус.

И тъй като уредите при Либхер се предлагат на наистина ниски цени, това кара много хора да се притесняват дали по някакъв начин няма да пострада и качеството на уредите по тази причина.

Отговорът е не, защото за качеството на Либхер се грижат някои от най-добрите експерти, които изобщо могат да се открият в сферата на хладилното производство.

Колкото и да ви е трудно да повярвате, Либхер предлага едни от най-добрите уреди на пазара, без значение, че цените понякога са двойно по-ниски от онези, които можете да откриете при други производители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар