четвъртък, 5 май 2016 г.

Фризери Либхер - разновидности

фризери Liebherr
Фризерите Либхер биват огромно разнообразие и предлагат избор, какъвто малко други производители могат да предложат. 

Сред фризерите има както свободно стоящи, така и уреди предназначени за вграждане, както комбинирани с хладилник, така и самостоятелни, има класически модели с предно отваряне и видове от типа “ракла”, чиято врата е като капак отгоре. Нека видим кои са плюсовете и минусите на най-популярните фризери Либхер.

Комбиниран хладилник с фризер Либхер


Ако става дума за домашно ползване, уредите хладилник с фризер две в едно, които са оборудвани с по-голям фризер с долно разположение се считат за най-доброто решение.

Купувайки такъв фризер Либхер на практика отпада необходимостта да купувате друг фризер и всичките ви нужди ще бъдат удовлетворени от комбинирания.

Както обаче вече споменахме, добре е да вземете уред с по-голям фризер, защото по-малките фризери или особено ако става дума за камера, могат да са доста недостатъчни понякога.

Самостоятелен фризер Либхер с предно отваряне

Това е възможно най-класическият модел фризер Либхер и е най-разпространен след комбинираните уреди. Този тип фризери значително се отличават по капацитет. Някои от тях не надхвърлят метър височина, докато други достигат до около 2 метра.

Обикновено най-много се купуват по-малките модели, тъй като най-големите са предназначени за места, на които живеят повече хора в едно домакинство. Сред тези модели има и не малко, които са предназначени за използване в търговските обекти.

Фризер Либхер тип “хладилна витрина”

Сред уредите предназначени за бизнеса са доста търсени моделите, които са от тип “хладилна витрина”.

Те предлагат удобството да виждате какво и колко има вътре в самия уред. Тези фризери обикновено са д атрактивен външен вид и могат да бъдат поставяни на видни места в търговските обекти.

Фризер Либхер от типа “ракла”

Фризерите тип “ракла” са сред уредите с най-голям капацитет. Някои ги поставят в мазата, други - на терасата, трети им намират място в някое таванско помещение, в килера или в кухнята.

Това означава, че тези уреди могат абсолютно да бъдат поставени навсякъде и да поберат огромно количество замразени хранителни продукти. В резултат на по-големия си капацитет, фризерите Либхер от тип “ракла” се поставят много често и в хранителни магазини.

Това помага значително при правилното съхраняване на по-голямо количество продукти. Разбира се, фризерите от тип “ракла” се характеризират с по-малка естетика според повечето потребители, но за сметка на това са номер едно по функционалност.

Сред недостатъците им може да е това, че някои от тях заемат малко по-голяма площ, но все пак, както вече споменахме, те имат и значително по-голям капацитет, така че това е напълно естествено и разбираемо.

Не всички фризери Либхер обаче заемат повече пространство. Има и такива, които се побират на същата площ както и всеки един друг хладилен уред и нито сантиметър повече.

Много често уредите от тип “ракла” могат да бъдат оборудвани с допълнителни вътрешни съоръжения, кошчета и други подобни, които позволяват да се съхраняват малка част от продуктите в отделно отделение.

Кой точно тип уред ще изберете, това зависи от вашите нужди. Във всеки случай, разнообразието е доста голямо и при това на изключително добри цени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар