понеделник, 6 юни 2016 г.

Liebherr CP 3523 - основни плюсове и минуси

Хладилникът модел Liebherr CP 3523 има много повече плюсове, отколкото минуси. И все пак нищо не е идеално и на лице са някои неща, които човек трябва да има предвид преди покупка.

Плюсове на Liebherr CP 3523


Плюсовете и миносите на Liebherr CP 3523
Съчетава хладилник с фризер
Liebherr CP 3523 съчетава хладилник с фризер две в едно и при това фризерът е достатъчно голям за да направи абсолютно ненужно и излишно закупуването на допълнителен фризер. Освен това до фризера се достига през отделна врата, което е доста удобно и икономично.

Фризерът е разделен на части
Самият фризер на Liebherr CP 3523 се състои от три отделни кутии с доста голям капацитет, в които можете да съхранявате различни продукти, между които не желаете да има контакт. Те се намират една под друга и се отварят с леко приплъзващо движение.

Надеждност при прекъсване на тока
Според експерти в областта на хладилната техника, Liebherr CP 3523 предлага много високо ниво на надеждност в непредвидени ситуации, защото този уред е в състояние да запази температурата почти непроменена за цели 25 часа, дори и без електрическо подаване. Това може да ви се струва твърде много, но понякога се случват аварии и това може да ви е от голяма полза.

Минуси на Liebherr CP 3523


Липсва ледогенератор
Един от недостатъците на Liebherr CP 3523 е, че уредът няма ледогенератор. Това разбира се не е задължително да се разглежда като проблем, защото все пак не всеки ползва тази функция и нейната роля е по-скоро допълнителна.

Има ръчно размразяване
Ръчното размразяване е един от недостатъците. Това означава, че веднъж в годината ще трябва да отделите време за да размразите уреда, тъй като иначе ще се натрупа твърде много лед. От друга страна това също не е наложително да е недостатък. Някои хора твърдят, че всъщност този тип размразяване е за предпочитане, защото за разлика от други модели “no frost” и такива с автоматично размразяване, тук продуктите не изсъхват толкова много и не губят влага.

Тяло от неръждаема стомана
Liebherr CP 3523 няма тяло от неръждаема стомана, което се прилага на по-скъпите модели хладилници. Това може да е проблем ако не поддържате хладилника правилно и според инструкциите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар