четвъртък, 5 май 2016 г.

Защо цените при Libxer са най-добри?

Политиката на Liebherr е компанията винаги да поддържа най-добрите цени на пазара и това очевидно дава резултати.
Защо цените при Libxer са най-добри?

Днес марката е сред трит най-бюджетни производители на хладилна техника на българския пазар, като в редица типове хладилна техника е и единствения бранд, който може да предложи толкова ниски цени.

В ценовия диапазон под 1000 лева марката е номер едно в разнообразието на хладилници, а това върви ръка за ръка с изключително високо качество.

Постигането на оптимално ниски цени обаче не е лесно и Libxer полага огромни усилия за да може да осигури това на своите потребители.

Как точно се постига това, отговорът е наистина сложен и комплексен, но все пак има няколко основни правила, които позволяват на Libxer да изпревари всички останали.

Произвежда хладилниците си в България…

Liebherr произвежда в България част от хладилниците си, като тук по-специално става дума за тези уреди Libxer, които са предназначени за местния пазар.

По този начин немската марка успява да спести много средства от транспорт на уредите, които биха оскъпили всеки отделен хладилник и то значително.

Представете си, че трябваше всеки уред да пътува от Германия до тук и само си представете, че транспорта през всички тези хиляди километри трябва да се калкулира, като в това число влизат и разходите за работни заплати за шофьорите, гориво и други.

Сега можете да добиете приблизителна представа защо Libxer предлага толкова добри цени. Освен всичко останало, производството на част от хладилниците в България спестява и от разходите за труд, които биха били далеч по-високи в Германия.

Оптимизация на материали…

Дългогодишният опит на Liebherr, който компанията е трупала в продължение на десетилетия, се фокусира в различни области, които могат да допренесат за намаляване на цените на уредите.

В това число влизат и различни стратегии, които позволяват компанията по-пълноценно да оптимизира своите разходи за материали в процеса на производство.

В Libxer всичко се използва възможно най-добре, което освен ниски цени е и една много добра стратегия изпълнена с грижа за околната среда.

Разходите за реклама…

Тъй като Liebherr е добре позната марка, средствата които се влагат в реклама са доста по-малко от тези на много други марки производители на хладилници. Хората лесно припознават немската марка и знаят, че нейното име е гаранция за качество и надеждност.

Като цяло Libxer влага известни суми единствено за да популяризира новите си продукти и то като се стреми да покаже уредите пред подходящата аудитория.

На практика, Libxer се стреми да предлага най-ниската цена и това прави марката доста популярна сред много хора, които не желаят да харчат твърде много за безпочвено скъпи уреди.

Самата репутация на марката значително допринася за да може да се достигне до момент, в който хората сами рекламират уредите без дори да се замислят, давайки отзиви за това колко надеждно работят те, колко устойчиви са на повреди и колко дълго могат да просъществуват във времето.

Няма коментари:

Публикуване на коментар